Bølger på Lake Michigan

document_upload9947-0_medium2

“Håbløst”. Så kort kan det vist siges med mine evner til at opdatere bloggen. Jeg har ikke nogen gode undskyldninger, men en simpel forklaring: Anvendelse af mængden “fritid” sker meget ad hoc i min verden. Det betyder, at jeg kun gør hvad der interesserer mig og kun så længe det interesserer mig. Det sekund jeg bliver fanget af noget andet smidder jeg alt hvad jeg har i hænderne og min fulde opmærksomhed flytter med. Bloggen har lidt under, at interessen ikke rigtig har været der… Der var så meget andet at give sig til.

I februar (åh gud det er længe siden) kom jeg hjem fra USA igen. Jeg boede i East Lansing, Michigan i et halvt år. Det er meget simpelt at forklare, hvordan det var. Simpelthen de fedeste seks måneder af mit liv nogensinde.

Jeg arbejdede, rejste rundt, spiste (for meget), og strikkede også – bl.a. dette japanske mønster med små vifter, der løbende blev strikket sammen til et sjal. Min udgave hedder Waves on Lake Michigan og var det første jeg strikkede i USA. Garnet er amerikansk og fra Mountain Meadow Wool, Buffalo, WY og bærer navnet Cody. Det er virkelig noget interessant “springy” garn og jeg kan varmt anbefale det – jeg har aldrig strikket med eller set noget lignende garn.