En af de der dage…

…hvor der bare ikke rigtig er noget, der virker.

I Kvickly efter tandpasta og kleenex. Kommer hjem med tandpasta og yoghurt. Så skal afsted igen.

Vil slappe af og læse op på kinesisk. Falder i søvn med bogen ned i ansigtet.

Vil strikke, men har stadig meget dum vabel på venstre pegefinger af projekt turbo-cardigan-så-jeg-hurtigt-glemmer-projekt-pink-smølf også bedre kendt som den cardigan, der endte med at passe Anne bedre.

Mine forårs-dating planer røg i vasken og sidder pludselig nu med 2 teaterbilletter (Gengangerne og Chess) afsat til hunkøn, jeg er i familie med. Det er bare ikke helt det samme – og viljen til cocktails bagefter er garanteret markant ringere.

Og så har hjernen ikke roteret den rigtige vej på job (er den rigtige vej egentlig til højre eller venstre?), men det skyldes nok bare snot. Snot i hele hovedet. Så det må altså godt gå væk nu – forårsforkølelser er simpelthen så usexede. Vil seriøst meget hellere være forårsforelsket… Så picnic sæson: du kan godt arrivere så jeg kan flette fingre med en ternet dug. Og spise tapas fra den der lækre biks i Mejlgade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *