Lake county

20120802-093551.jpg
De første par dage er gået med at køre rundt. Først fra Chicago til Milwaukee, så til Chicago igen og videre over Grand Rapids til Lansing.

Billederne her er fra en lille afstikker til Lake County Fair som vi tilfædligvis kørte forbi. Billedet ovenover er fra indgangen til dyrskuet. Vi var lige gået forbi et par udstillings-/klappe-grise. Jeg undrede mig over at grisene her blev udstillet i åbne bure – hjemme er det jo strengt forbudt at besøge en svinestald. Dyrskuet bød også på demolition derby og flyvende mudderstumper. Det tog lidt lang tid for mig at forstå reglerne – men det er en variation over “last man standing”. Går bilen i stå må du sidde og prøve at sparke den igang eller håbe på lidt vejhjælp fra næste mand, der banker ind i dig. Eller give op ved at rive en lang træpind af taget på bilen.

20120802-093559.jpg
Der er flere billeder på instagr.am på din smartphone :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *