Up State

Niels og jeg kørte op igennem Michigan på kryds og tværs. Det er vel blevet til 2500km i alt nu (!!), men så har vi også set en del:

Flint, som er Michael Moores hjemby og – fandt vi senere ud af – den mest kriminalitetshærgede by i Michigan. Ja, også foran Detroit.

Traverse City – en amerikansk udgave af Skagen i uge 29. I Tarverse city måtte vi ty til et hotel i stedet for de biker moteller, vi havde brugt på vejen op. På grund af en festival var alt optaget i hele byen.

20120829-104625.jpg

Sleeping Bear Dunes nationalpark. Vi kørte rundt gennem en del af skoven og kørte bagefter hen til en kæmpe klit, hvor sandet var mere kornet og gult end i Vestjylland. Og varmere – i 92*F vandrede vi op til toppen og kiggede ud over Lake Michigan.

Glen Lake, hvor eftermiddagen bød på en tur i vandet. Lake Michigan har en anden blå farve end havet hjemme ved Nordre Strand og smager ikke af salt. Vandet er klart og man kan se til bunden uden problemer. Når man svømmer skabes der bevægelse i det ellers så rolige vand og sandet i havbunden hvirler op.

20120829-105238.jpg

Mackinaw City, som er berømt for sin fudge. Det er jeg ikke vild med. Heller ikke vild med sukker pop corn – men salt and vinegar popcorn fungerer overraskende godt.

20120829-104701.jpg

Newberry var vores sidste stop på Upper Peninsula, hvor vi tog ud og så Oswalds Bear Ranch, der husede 32 sorte bjørne. Billedet herover viser de små bjørneunger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *