Ugletrøje

20110407-212221.jpg
Jeg har købt mønster og garn til denne trøje fra Kate Davies gennem Ravelry.

Jeg strikker den i ‘alfa’ fra Sandnes som jeg har købt hos Lene fra Trøjborg Garn og Strik. Jeg strikker den i en blå-grøn farve, der passer godt til en vintertrøje. Til knapperne håber jeg på at kunne få fat i nogle små, glaserede kokosknapper i gul.

Mønsteret fra Katie Davies lader lidt at ønske. Trøjen er designet til at sidde tæt, alligevel er der i mønsteret ikke angivet hvor/hvornår man skal forlænge for at få den ønskede længde – og så rykker taljen sig jo, hvis man ikke er forudseende nok til selv at korrigere. Det kan kun komme til at se dorsk ud. Det er svært at korrigere, når man ikke har strikket modellen før. Øv. Dertil kommer, at rygtet siger, at mønsteret tilmed har været behæftet med fejl i tidligere udgaver. Jeg er endnu ikke færdig, så jeg tør ikke sige om fejlen er blevet rettet – men det håber jeg, for det er første gang jeg skal strikke snoninger. Og det ville være rigtig kedeligt at skulle pille hele bærestykket op, bare fordi jeg valgte ikke at strikke selekjolen fra DROPS: Den må jeg gemme til næste vinter!

Det går rigtig langsomt med at strikke trøjen, for mit energiniveau er udsat for ekstreme prøvelser lige for tiden i forsøget på at komme ud af det bak-gear mit liv har været i lige siden jeg blev indlagt på hospitalet. Egentlig havde jeg også bestemt mig for at sætte strikkeriet på pause, men jeg måtte sande at jeg virkelig havde behov for et fixpunkt. Og der er intet som krea, der kan tømme hovedet for tanker :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *