Mine egne ugler

20110416-173556.jpg

Så blev jeg færdig med Katie Davies projektet. Eller sådan næsten da – uglerne mangler at få øjne. Jeg vil stadig have gule kokosknapper – det eller intet ! – så jeg må vist forbi Guldager og se om de kan være mig behjælpelige.

Jeg fik ret med hensyn til mønsteret. Og selvom jeg tilføjede 6 cm over nederste rib og strikkede næsten 10 cm ekstra til ved brystvidden – så er det stadig ikke blevet heeeeeeelt som jeg kunne have ønsket. Nå, men det kompenserer lidt, at jeg har strikket den meget, meget snæver. Jeg strikkede en str. 3 og den er liiiige lille nok. Men til vinter, så passer den sikkert bedre – hvis jeg da i mellemtiden får lært at ligge rosinerne fra mig. Jeg har små-spist en hel pakke henover dagen fordi jeg er lidt temmelig klattet.

550 g alfa.

One thought on “Mine egne ugler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *